čtvrtek 27. ledna 2011

Nabídka focení

Líbí se vám tyto fotky? Možná i vy máte v rodině nebo svém okolí někoho, kdo je pro ostatní inspirací tím, jak se statečně pere se svým nelehkým osudem, jak se dokáže smát a užívat si života. I my si vážíme takových bojovníků a chtěly bychom udělat jim a jejich blízkým radost. Chceme vyfotit jejich úsměv, jejich zářící očka při hrách s bratrem nebo sestrou, jejich spokojenou tvář v mámině nebo tátově objetí.

Podle možností rády vyhovíme všem, kdo se na nás obrátí. Pokud máte zájem - kontaktujte nás.

Nabízíme jedno focení na místě podle dohody mezi fotografem a rodiči dítěte (v ateliéru, doma, v exteriérech nebo v nemocnici, pokud se podaří získat souhlas lékařů). Ve výsledku rodiče získají CD
s 15 profesionálně upravenými fotografiemi a 5 vytištěných snímků 13*18 cm - to vše zdarma.
V případě fotografování v nemocnici může být počet předaných fotografií menší - podle okolností (stav pacienta, názor lékařů, možnosti fotografovat).

Focení zdarma nabízíme dětem předčasně narozeným (střední, těžká a extrémně těžká nedonošenost - do 33tt) do prvních narozenin a dětem s handicapem do patnácti let.


Při každém focení je možné se s fotografkou domluvit na nějakém dlaším doplňkovém focení.
Před focením bude potřeba sepsat zákonným zástupcem dětí (někým z rodičů) souhlas s prezentací fotografií a příběhu na našich stránkách ve znění:

"Souhlasím s tím, že veškeré mnou odsouhlasené fotografie a zaslaný příběh k projektu „Dotek světla“ budou využívány pro marketingové účely projetku a eventuelních partnerů projektu.“

Žádné komentáře:

Okomentovat